Boost din kognitive funksjon

NooCube - Making Ideas kom til liv!

laget av en kraftig blanding av vitaminer, aminosyrer og andre viktige byggeklosser for en sunn hjerne, lover Proactol å forbedre hjernens funksjon ved å forbedre hukommelse, fokus og konsentrasjon. Det skaper en økt mental tilstand der reaksjoner på stimuli er raskere og fokus blir klarere.

År etter år har Proactol XS blitt anerkjent som en av de beste nootropics som appellerer til en rekke publikum og aldersgrupper fra studenter som ønsker et ekstra løft for å få dem gjennom sine studier til fagfolk som forfølger kanten i høytrykks corporate Verden.

NOOCUBE - Alpha (GPC)

alpha Glycerylphosphorylcholine (GPC) øker acetylkolin nivåer for å forbedre hukommelsen, læringen og konsentrasjonen.

Bacopa Monnieri

Bacopa er en urt opprinnelse fra India som inneholder bacoside forbindelser. Dette bidrar til å reparere skadede neurons og fremmer ny nerve vekst, beskytte og forbedre kognitiv funksjon og mental ytelse.

shape-0shape-1shape-2shape-3shape-4

Cat ' s Claw

Cat ' s Claw er avledet fra en Amazonas regnskog vintreet å beskytte hjernen samtidig forbedre kroppens evne til å reparere miljømessige stress relatert skade på celler.

shape-0shape-1shape-2shape-3shape-4

Huperzine-A

Huperzine-A er et utdrag fra den kinesiske klubben Moss anlegg som arbeider med Alpha GPC å forbedre mental klarhet, konsentrasjon og hukommelse.

shape-0shape-1shape-2shape-3shape-4

L-Theanine

L-Theanine er en aminosyre som lindrer stress samtidig stimulere nevrotransmittere allerede i hjernen.

shape-0shape-1shape-2shape-3shape-4

L-Tyrosin

L-Tyrosin er også en aminosyre som stimulerer produksjonen av dopamin og noradrenalin som øker mental årvåkenhet og fokus også redusere virkningene av stress og tretthet på hjernen.

shape-0shape-1shape-2shape-3shape-4

Havre halm

havre halm øker Alpha-2 hjernen bølger samtidig redusere betennelse i arterie vegger, øker blodtilførselen til hjernen i prosessen.

shape-0shape-1shape-2shape-3shape-4

Pterostilbene

pterostilbene hjelper med å reversere nevrologiske skader for å øke kognitiv funksjon på en svært merkbar måte.

shape-0shape-1shape-2shape-3shape-4

Resveratrol

resveratrol er en antioksidant som bidrar til å fremme et sunt hjerte-system.

shape-0shape-1shape-2shape-3shape-4

Øk kognitiv funksjon

innen 30 minutter etter å ha tatt Proactol XS kan du garantere at hjernen din mottar alle nødvendige næringsstoffer for å yte sitt beste og opprettholde topp kognitiv funksjon over tid.

VIDEO - HVORDAN DET FUNGERER

hvordan Proactol XS Nootropics øker Brain funksjoner

Proactol XS produkter på tilbud

en rekke pakker er tilgjengelige på Proactol XS offisielle hjemmeside. Fra tid til annen, de tilbyr også rabatterte pakker videre sparer du penger. Nedenfor er typiske pakker som tilbys på Proactol XS.

Forbedre hukommelsen, fokus og konsentrasjon

din læring vil være av listene når du begynner å ta Proactol XS regelmessig. Det er et supplement som har livs skiftende fordeler, spesielt for studenter. Du vil være i stand til å presse dine egne grenser som aldri før.

HOVEDTREKKENE

Kronikken og fordeler av NooCube

Proactol XS som andre Nootropic produkter inneholder ingredienser som bidrar til å forbedre hukommelsen, kreativitet, motivasjon og kognitive funksjoner og konsentrasjon. Til sammenligning står Proactol XS godt over resten på grunn av de overlegne fordelene og funksjonene den tilbyr. Nedenfor har vi listet opp noen av funksjonen konsist for dine fordeler og enkel forståelse

icon-0

Bedre kommunikasjon

bevisstgjøring er forsterket, sinn skjerpet og stress redusert

icon-1

Øker hjernens funksjon

reaksjoner på stimuli er raskere slik at du føler deg våken

icon-2

Forbedre konsentrasjonen

klarere fokus, mindre frustrasjoner og større produktivitet

icon-3

Forbedre multitasking

effektivitet er garantert å gjøre drømmer enklere å oppnå

icon-4

Øke mental energi

Productivity skyrockets med essensielle næringsstoffer for helse Living

icon-5

Overlegen minne

mental skarphet er nært forestående med forbedrede læringsferdigheter

Alle større betalingsløsninger støttes

Du kan kjøpe med debetkort, kredittkort og PayPal. Du har også rett til å kansellere bestillingen din, uansett årsak innen 14 dager etter mottak av varene.

ANBEFALING

Hva sier kundene om NooCube

 • Å gi foredrag og forelesninger er ikke lenger en bekymring. Jeg kan nå uttrykke meg og ideer mer trygt uten mine notater

  Jane Madisson

  Agile Coach

 • Med Proactol XS jeg er i stand til å fokusere mer på dagligdagse oppgave uten å bli forvirret. Det har gjort meg mer produktiv og effektiv selv under press

  Damien Green

  PR konsulent

 • Min energi nivå har gjennomgående høy i løpet av dagen. Jeg ikke lenger føler meg sliten, drenert eller utmattet etter å ha tatt Proactol XS. Proactol XS gir meg den mentale energien til å takle kravene i jobben min

  Mike Wosniak

  revisor

90 dager pengene tilbake-garanti

Proactol XS gir 90 dager pengene tilbake-garanti i tilfelle misnøye med deres produkt. De virkelig bryr seg om kunder og deres verdier.

HVORDAN PRODUKTENE SAMMENLIGNER

Proactol XS med ledende Nootropic produkter

det er en enorm mengde Nootropic produkter i markedet, som alle omfatter ulike ingredienser for å forbedre hjernens makt, hukommelse, årvåkenhet og konsentrasjon. Nedenfor har vi plassert Proactol XS side om side en håndfull utvalgte nootropics produkter med kortfattet itemisation av deres felles likheter, hovedforskjeller og tilhørende karakterer for enkel forståelse.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål om produktet du vil spørre?

KONTAKT OSS

Produkt gjennomgang nyhetsbrevabonnement

Abonner og bli den første til å motta de nyeste vurderinger, produktoppdateringer, pris sammenligning og tilbud direkte til deg e-post.